Kulinarika

Goste sprejmemo v glavnem prostoru, ki meri 125m2, zato je primeren tudi za večja praznovanja ( poroke, rojstni dnevi, obletnice…). Posebnost  domačije so mesnine (pršut domača salama, vratovina, panceta, klobase, krodegine), ki jih gospodar Štefan pripravlja po starih receptih, ki so se na tej domačiji prenašali iz roda v rod. Za najavljene goste pripravimo, tudi kuhane jedi, ki so tipične za Goriška brda in so jih pripravljale naše babice. Pričaramo vam tudi romantičen večer na terasi ki meri 66m2. Bližina zelenja in vode, ki teče tik ob turistični kmetiji  pomirja in sprošča.

domači hrani spadajo tudi odlična vina iz domače kamnite vinske kleti. Posebnost hiše so so penine, ki jim gospodar Štefan namenja še posebno pozornost.

Ko se za hribe sonce skrije
in zadnji žarek vse pozlati,
takrat tihe domačije večerna zarja osvetli